Da jeg forleden kiggede efter plantepyramider, var jeg hurtigt enig med Michael om at investere i coop’s udgave af plantepyramiden. Den var billigere, i træ, lidt mindre og på hjul. Men inden jeg fik bestilt på coop webshop, så var siden pludselig lukket pga. ændringer. Øv, altså. Dagen efter kom den dog på nettet igen og jeg så bestille straks. Men nogle gange så er der bare forhindring efter forhindring. Jeg kunne nemlig ikke finde password, og det var første gang, at jeg skulle prøve at købe via webshoppen. Jeg bestilte derfor et nyt password og fik beskeden, at et nyt password var sendt enten med brev via post danmark – eller pr. e-mail.

Men jeg fik ingen e-mail, så jeg måtte vente til Michael kom hjem for at høre, om det evt. var hans e-mail-adresse, som passwordet var sendt til. Han havde heller ikke modtaget noget. Ok- så måtte jeg vente på snail-mail aka post danmark. 2 dage yderligere gik og ingen brev. Tålmodigheden var sluppet op og jeg ringede til kundeservice for at høre, hvilken mail der var knyttet til vores kundenr. Og det viste sig, at der var nogle bogstaver forkert i forhold til min mailadresse. Vi fik rettet mailadressen til og vupti, så lå der et nyt password i min indbakke. Endelig kunne jeg bestille mine plantepyramider.

Tænk, i de dage, hvor jeg havde ventet og haft forhindringer, så var pyramiderne kommet på tilbud og i stedet for at skulle af med 1800 kr, så skulle jeg kun af med 1200 kr.

Og tidligere idag købte jeg ind til kartoffelmos. I Rema1000 var der bagekartofler til 2 kr. stykket. Jeg købte 2 og der var rigeligt med mad til os 3 personer for blot 4 kroner og lidt bacontern fra køleskabet.

Her kan du se, hvorfor 2 kartofler var rigeligt til at mætte 3 munde:

Efter at have skrællet kartoflen, så vejede den knapt 900 g

Tænk bare, hvor meget jeg har sparet idag. Jeg føler mig som en heldig kartoffel idag!