Så lykkedes det! Ja, jeg må indrømme, at der var tidspunkter, hvor jeg selv tvivlede på, at sjalet nogensinde blev færdigt. Det har også budt på en del udfordringer – både på min tålmodighed, udholdenhed og evner til at strikke med dette garn.


Færdig med at strikke rundt.

Det var med bævrende hjerte, at jeg fik klippet sjalet op.
Og så konstaterede jeg, at kanten trak sjalet sammen/skævt.
Heldigvis rettede det sig meget, da sjalet blev dampet.
Hvis man tror, at man er næsten færdig med at strikke, når man skal til kanten, så kan man godt tro om igen. Til sjalet uden kant er der ca. 80.000 masker. Og da jeg har valgt at strikke mit navn ind i bagsiden af kanten, så strikkede jeg 11 pinde før ombukningskanten. Det giver ca. 25.000 masker til kant. Altså i alt omkring 106.000 masker til hele sjalet.
Så mangler der broderingen!
Jeg har brugt ca. 50 timer til at brodere stængler og blomstermidte.

Men så er jeg også endelig færdig og jeg er så glad for mit sjal.