Som tidligere skrevet, så var jeg så heldig at få en rammevæv i fødselsdagsgave. Jeg har stor lyst til at forsøge mig med at væve viskestykker. Jeg er jo helt novice, så jeg prøver mig frem. At væve med dobbeltkam kunne være en mulighed. Så jeg bestilte en vævekam mere – samt skrev udvidelsessæt på ønskelisten til jul. Jeg var heldig og fik begge ting. Desværre var vævekammen forsinket – den blev sendt i en pakke for sig selv og ved en fejl blev denne pakke sendt til en anden adresse end de andre dele. Da vævekammen endelig ankom – ja, så var det en forkert længde.
Jeg tog kontakt til firmaet og der blev aftalt at sende kammen retur. Desværre var både denne ekstra kam i 40/10 udsolgt i den rigtige længde og det samme gjaldt de 2 vævekamme i 50/10, som jeg også havde bestilt. Øv, hvor ærgerligt. Jeg måtte finde på noget andet med alt det skønne garn, som jeg havde fået i julegave.
Istedet for væv med dobbeltkamme, så måtte jeg igang med at væve med dobbelttråd!
Så julebordet med plads til 20 gik fra dette:

til dette:
Og efter nogle timer, så var jeg klar til at væve mine første viskestykker.