Min blok er blevet brugt af flere andre patchworkere og her vil jeg vise de tæpper, som der er blevet syet af andre, som har været så søde at sende mig fotos af deres anvendelse af blokken. Hvis du har din egen hjemmeside eller blog og har foto af dit tæppe der, så er du velkommen til at indsætte link til din blog i kommentarerne under dette indlæg.
Det ovenstående flotte tæppe med blå/lilla kant er syet og sendt til mig af Lone Vindslev. Tak for billede.

Endnu et skønt tæppe. Denne ovenstående udgave er syet og sendt til mig af Margit Nielsen. Man kan ane, at quiltningen i kjolerne fremstår som læg/folder i kjolen og det synes jeg er en rigtig god ide til quiltningen. Tak for billede.

Dette smukke tæppe med lilla og sort ramme er syet af Birthe Jensen. Det ser rigtig godt ud med de klare farver, som de anvendte Balistoffer har. Tak for billede.