Nogle quilts ser så svære ud og det var, hvad jeg tænkte, da jeg første gang så Disappearing hourglass quilten fra Missouri quilt star co., men heldigvis findes der også internettet og youtube med gode tips og tricks til lette blokke, der bare ser svære ud uden at være det.

Det er en god instruktionsvideo, og her er et link til flere tips og triks til denne quilt-blok.
Jeg er straks gået i gang med at skære 10 inch kvardrater af stof fra stakken.
Min hourglass-blok bliver dermed 33 cm, hvilket passer med at blokken derefter deles i 3 og skæres i 11 cm-blokke (5½cm fra midten)

Og sådan en blok

bliver til sådan en blok

Efter sammensyning bliver mine færdige blokke ca. 30 cm.

Min symaskine fik desværre sort skærm og er derfor indleveret til reparation, men jeg kunne da få syet de første blokke, så jeg har et overblik over blokfarverne.

Nu venter jeg bare på at høre nyt om min symaskine kan reddes.