Selvom jeg nu er ret sikker på, hvordan ‘Toner i natten’ quilten skal se ud, så har jeg lige forlænget tænkepausen lidt og istedet besluttet at gøre min snowball quilt færdig.
Jeg var derfor afsted efter noget stof til rammekant. Egentlig var det min hensigt, at lave en kant med mørke blå farver, men jeg kunne ikke lige finde noget egnet stof i disse farver og jeg måtte derfor vælge en anden af quiltens farver. Det blev til noget beige stof med rødt mønster. I butikken synes jeg, at det så ok ud og passede godt ind i quiltens farver. Samtidig faldt jeg lige over noget vissengrønt stof, som jeg købte med til lageret – sådan bare fordi jeg synes, at jeg manglede sådan noget stof til mit stof-lager.

Men da jeg så stoffet lagt ud som kant, så var det alt for blegt i forhold til selve quilten.
Da stoffet lå sammen med det mørkere vissengrønne stof, så prøvede jeg bare lige, om det kunne passe
Det er lidt vanskeligt at se den store forskel på fotos, men jeg lagde begge stoffer op som kant.
Det så bestemt meget bedre ud med det mørkere stof.

Derfor blev det valgt til quilten i stedet og nu er tæppet blevet quilted og kanten bukket om.
Ovenpå de meget farvestrålende quilts var det dejligt at sy en quilt i noget mere afdæmpede farver. Fotoet gør dog ikke helt farverne ret og der er en smule mere spræl i farverne end fotoet gengiver.

Quilten måler 130 x 160 cm.