Der skal en speciel gave til en konfirmation, hvor invitationen lyder på, at vi inviteres til at gøre dagen speciel for konfirmanden. Derfor har jeg været igang med at finde stoffer og design til en quilt om musik.
Jeg fandt paneler og andre musikrelaterede stoffer i forskellige patchworkbutikker i England, bla. Firesidefabrics.co.uk og cookesquilting.co.uk

Stofferne passer fint til en quilt, som jeg har set her på internettet. Denne quilt hedder Music to Alexander. Min quilt bliver til Toner i natten.
Der er startet på højhusene.
Jeg fik lagt nogle af de indkøbte stoffer frem for at få et overblik over stofferne og forbruget. Der blev indkøbt 2 m af panelstoffet til venstre side (Prelude border stripe) og jeg fortrød, at jeg ikke lige havde købt 10 cm mere af stoffet, da quilten er til en høj ung mand. Heldigvis havde www.cookesquilting.co.uk været ret gavmild og faktisk sendt mig 2,13 meter af sidepanelet og min quilt kan derfor sagtens få en længde på 2,10 m.

Nu er jeg i stedet ret meget i tvivl, om der nu er stof nok af det sorte med noderne (Mardi gras notes and symbols), men jeg må bare forsøge mig frem. Det er første gang, at jeg prøver at sy sådan en quilt, hvor der ikke er mindre blokke eller mønster.
Der var heldigvis lige nok af det sorte stof med guldnoderne. Nu er jeg så strandet lidt med den sidste del af quilt-toppen. Jeg ved ikke helt, hvordan den skal se ud. Måske jeg bare skal fylde ud omkring de to stofstykker med lyse patchwork stoffer.
Det må jeg vist lige tænke lidt over.