Dette tæppe har været ret længe undervejs og er et af de tæpper, som kom ud af starten på min lager oprydning og strimmel-produktion i oktober 2014.

Tæppet måler 138 x 183 cm.

Jeg har afprøvet quiltning i linjer. Det synes jeg, passede til blokkene. Det var en del mere hårdt for armene at quilte i linjer end at quilte stippeling, men det gik.

Dette tæppe skal også til Dan Home.

Jeg arbejder i øjeblikket med at få en kasse klar til afsendelse, men det holder hårdt med at få færdiggjort hygiejnebindene.
Jeg er skiftet til nogle større KAM-knapper og det har voldt mig store problemer.


På 2/3 af de færdige bind kan knapperne ikke lukkes! Efter henvendelse til firmaet, hvor jeg har købt knapper og KAM-pressen, så er det muligt, at jeg simpelthen ikke kan presse hårdt nok. (Bander golf- og tennis-albuerne langt væk!) Jeg er derfor afhængig af, at min mand vil forsøge sig med KAM-pressen for mig. Du kan se mere om hygiejnebind på min hjemmeside http://dansponsor.dk/side1.html og mere om Dan Home på min blog http://www.blog.dansponsor.dk/#home