Efter kalenderen, så er det 1. marts og dermed forårets første dag. Det har været en rigtig kedelig dag med regn og overskyet himmel fra morgen til aften.
Heldigvis kan man jo bringe lidt forår ind i stuen

Dagen har bla. gået med at få hæftet ender på min dominostrikket poncho. En rigtig regnbue-poncho. Der er brugt 2 nøgler kunstnergarn fra Hjertegarn, dvs. 200 g og så er der suppleret med tyndt uldgarn fra Netto, da jeg synes, at det gav et fint farvespil. De to garn er stort set ens og der mærkes ikke forskel på garnet før, under eller efter strikning og vask.Jeg har fundet opskriften her: http://retvrang.dk/poncho-dominostrik.html
Min udgave af ponchoen har en ekstra række firkanter, da garnet er lidt tyndere end kauni, som opskriften foreslår. Jeg har derfor også strikket på pind 2½ og en poncho kan jo sagtens varieres i længden som man ønsker.