Det er godt nok nogle uger siden, at jeg blev færdig med Spring plumage i en vest-udgave, dvs. uden ærmer.
Jeg har brugt soya-garn fra Netto til fjerene (ca. 5 nøgler) og en 10 nøgler a 50 g af enuldblanding fra Aldi til bundfarven. Begge garntyper var fra lageret. Jeg har strikket i XL-størrelse, da jeg normalt bruger den størrelse.
Vesten bagfra

Vesten forfra

Som man kan se, så er det ikke mange masker (3 stk.) der forbinder for og bagstykke. Jeg har derfor forsøgt at gøre det lidt tykkere ved også at strikke I-cord rundt i ærmerne.
Det hjalp en lille smule, men stadig synes jeg ikke, at mønsteret egner sig til en vest, som jeg havde håbet. Jeg vil også stille et lille spørgsmål-tegn ved, om pasformen over skuldrene virkelig bliver bedre, hvis der var ærmer i, som der skal iflg. opskriften.

Hvorom alting er, så tror jeg, at jeg trævler vesten op på et tidspunkt. Den er nemlig også nr. meget meget stor til mig og garnets tyngde gør, at den også bliver meget lang.
Men flot er det, når den er slået ud!
Opskriften kan købes på Ravelry.com og det er en stor hjælp, hvis man allerede har prøvet at strikke dreambird sjalet.