Under et forsøg på oprydning i syværelset, så stødte jeg på min printede opskrift til dreambird-sjalet. Og jeg fik helt lyst til at strikke disse skønne fjer igen. Denne gang blev det til en dreambird poncho. Jeg har syet sjalet sammen efter at have strikket 17 fjer.
Jeg har valgt at tage 150 m op i halskanten og strikket 5 omgange vrang for derefter at afslutte med at lukke af i vrangmasker.

Ponchoen er strikket i Rustik garnet fra Netto (Bundfarven i råhvid og grå nuancer er garnfarve 004, som jeg havde på lager. Fjerene er genanvendelse af noget brunt/grønt/tyrkis Rustik garn, som jeg havde strikket en vest af og nu trævlede op igen.

Jeg har brugt 100 g af bundfarven samt nogle få meter af et tredie nøgle bundfarve, da jeg løb tør under strikning af halskanten. Ponchoen vejer 185 gram og jeg må derfor have brugt knap 85 g af garnet til fjerene.
Min poncho/skuldervarmer er nok hvad der svarer til en størrelse XL.