I midten af september 2014 var vi på familietur. Det er en hyggelig årlig tradition, at hele familien deltager i nogle dage sammen i et stort lejet sommerhus. Jeg havde lige købt mønster på Drachenfels og valgte derfor at tage noget garn fra lageret og nogle strikkepinde med på turen.

Selvom jeg fik godt begyndt, så har sjalet/tørklædet for lov at ligge stille i nogle måneder pga. jul m.m. Nu er det et nyt år og jeg besluttede at få nogle af mine projekter færdiggjorte. Derfor tog jeg fat i dette uafsluttede strikkeprojekt og der manglede ikke så meget, så et par dages strik og det var færdigt.

Aflukningen var med I-cord (hestetømme-aflukning) og det var første gang, at jeg prøvede det.

Drachenfels kan både bruges som tørklæde og som sjal
Jeg har strikket nogle ekstra pinde, da jeg har valgt at strikke i noget tyndere garn og tyndere pinde end opskriften og for at få målene tættere på opskriften, så kan man bare gentage de enkelte mønsterpinde.