Endnu 3 dage blev spildt med forsøg på at strikke af Christel Seyfarth garn. Der blev forsøgt på mindre pinde – endda hent ned til pind 2½.
Mange tanker har været på, om der nogensinde kom et Masai sjal ud af det. Strikkeresultatet blev godt nok lidt bedre, men stadig ujævnt og med løbetråden trukket delvis om på forsiden.
Nu er det nok! Jeg giver op! Det er tid til at prøve at vaske garnnøglerne!

Forhåbentlig bliver garnet bedre at strikke med. Ellers er det godt nok dyrt at have givet 1.275 kr. for en opskrift, som jeg så skal ud og købe garn til.
En ting er sikkert – jeg er lige p.t. helt overbevist om, at jeg aldrig mere skal købe nogle af Christels garnkit – uanset, hvor skønne designs det end måtte være. Så VIP-medlemsskabet er også spild af penge.
For mig er det ikke kun resultat, der er vigtigt – det er også selve strikkeprocessen, der skal være en fornøjelse og min oplevelse med dette garn har bestemt ikke været nogen fornøjelse. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er vildt skuffet over garnet.
Bagsiden er næsten pænere end forsiden!
Jeg fandt også en god hjemmeside, hvor der var forklaringer og fotos til at vise, hvordan man starter på at strikke sjaler: http://annesindfald.blogspot.dk/p/strik-sjaler.html