Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få quiltet min I Spy Jar Quilt. Quilt-toppen var hurtig syet, men så har den ligget et par måneder, da jeg manglede tråd og ikke lige kunne overskue at køre til Odense efter det. Heldigvis har Hannes Patchwork billig fragt og jeg kunne derfor få tråden bragt til døren.

Quilten måler 198 cm x 140 cm og er syet af lapper fra lageret. En del af lapperne er byttet i I Spy gruppen på facebook og har derfor ligget temmelig længe efterhånden.
Jeg har igen anvendt selfbinding-metoden med fleece fra bagsiden ombukket som kant. Jeg ville gerne have quiltet noget andet og mere udfordrende, for at lære nogle nye quiltdesigns, men da det viste sig, at det var rigelig med udfordring, bare at få quilten samlet, så valgte jeg den helt simple stippeling quiltning. Denne gang har jeg droppet min Bernina sting regulator (BSR) og blot friquiltet med almindelig quiltetrykfod. Det er så meget pænere på den måde og uden de lange sting og løkker, som BSR ellers lavede.

Jeg er tilfreds med resultatet og glad for, at jeg endelig fik quilten færdig.