Her er en trøje/bluse, som giver alle muligheder for at lege med strukturer og farver: Enchantered Mesa.

Blusen blev blokket for at få en mere lige facon.
Strikket på pind 6 i mor Åse garn og Soya garnet fra Netto.
Jeg har lavet nogle få ændringer i forhold til opskriften. Bla. har jeg ikke vendt arbejdet efter strikning af rullekraven – ligsom jeg heller ikke har strikket kanten på rullekraven ombukket. Jeg har bare ladet rullekraven rulle af sig selv. Ærmerne er strikket i ribstrik: 1 r, 1 v, da jeg gerne ville have dem lidt strammere. Jeg er samtidig gået ned i pindestørrelse til ærmerne til p 4½.
Selvom blusen er meget asymmetrisk, så retter blokningen den op og på forunderligvis, så tilretter den sig kroppen, som kun elastisk strik kan. Det bliver nok min nye yndlingstrøje til vinteren.
Opskriften er købt her på Ravelry