Det føles som en evighed siden, at jeg gik igang med dette tæppe. Jeg fik forholdsvis hurtigt strikket de fleste af lapperne, men de sidste 4 lapper tog bare så lang tid at komme igang med. Og så manglede kun den rigtige kedelige del: montering og hæftning af trådender. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg virkelig hader den del af projektet. Men det er jo et nødvindigt onde, der skal gøres, hvis man vil have nogle af sine projekter færdige.
Og endelig, så er jeg nået så langt, at jeg skal beslutte, hvilken kant, der skal på.

I min udgave af tæppet er der ikke helt så mange lapper med perler, som der er i det originale. Og ja, jeg fik monteret de midterste blokke med striber på den anden led, da jeg også har valgt at strikke striberne på den anden led end det originale. Men jeg er tilfreds med resultatet.

Et tæppe med mange udfordrende blokke, men også sjovt at strikke.