Sidste måned valgte jeg at springe over swappen, da jeg synes, at der var for mange blokke med pastelfarver og brunlige farver. Retningslinierne siger pang-farver og heldigvis er der blevet strammet op på reglerne til denne måneds swap. Samtidig er det blevet vedtaget, at vi skal sætte navn på blokkene, så derfor ser mit bidrag til denne måned sådan ud.
Blokkene blev sendt mandag og jeg håber, at de når frem i tide. Det er efterhånden blevet ret besværligt at få sendt noget med PostDanmark, der ikke har megen kundeservice mere. Postbutikken her i byen er nedlagt/omlagt og det virker som om, at vi snart kun kan købe frimærker hos bageren!
Jeg mangler faktisk ikke så mange blokke endnu, så måske jeg vælger kun at bytte en gang mere.

Disse skønne blokke kom retur og de passer perfekt ind til mine egne blokke.