Et skarpt blad på rotary cutteren er et must, når man skal skære lapper til patchwork. Det er ekstra nødvendigt, hvis man gigtarme og derfor ikke kan lægge ret mange kræfter i at trykke nedad. Derfor har jeg i et par år søgt efter en måde at få slebet mine rotary blade, så de altid er så skarpe så muligt uden at jeg hele tiden skal skifte blad. Og endelig fandt jeg et sted, oven i købet i Danmark, hvor jeg kunne købe en elektrisk sharpener.
Så her er hvad posten lige kom forbi med idag.

Samtidig fik jeg også bestilt en længe ønsket boks til opbevaring af garnvinsler og så lige lidt flere binding clips, så jeg ikke hele tiden skal sidde og flytte på dem, når jeg syer lukkekant på.
Der er en del forskellige videoer, som viser, hvordan True Sharp virker og skal anvendes. Jeg havde god hjælp af specielt disse vidoer:
//www.youtube.com/embed/FcJjMg6u0rsDer er i alt 5 videoer i denne serie, som du kan se her
http://www.youtube.com/watch?v=FcJjMg6u0rs&list=PLA999B99BFD47B6C1&index=2