Forsinkelsen på de bestilte bøger betød, at jeg fik god til til at få mine ærmelinger færdige. De har givet mig en del hovedbrud. Den første ærmeling afsluttede jeg efter 53 cm – selvom der i opskriften står 57 cm. Jeg havde en følelse af, at garnet ville blive lidt knapt til den 2. ærmeling og en længde på 53 cm passede nogenlunde til mine arme.
Jeg gik straks igang med at strikke ærmeling nr. 2 (øverst på foto) og det var meningen, at den nederste del bare skulle være ensfarvet rød. Desværre fik jeg ret i min antagelse, at der var knaphed på garnet. Derfor måtte jeg bruge rub og stup af alle farverne. Alligevel var det ikke nok og ærmeling nr. 2 var på det tidspunkt kun 47 cm. Derfor måtte jeg igang med at trævle op fra ærmeling nr. 1 og endte ud med et par ærmelinger på ca. 50 cm. Aflukningskanten rullede og var med til at gøre ærmelingerne endnu kortere at se på. Jeg trævlede op igen og strikkede en vrangpind på begge ærmelinger inden jeg lukkede af med retmasker.
Alt garn blev anvendt til dette par ærmelinger.

Ikke helt det forventede resultat, men de kan gå an.