Mellem sytøjet, der er det altså godt at have noget strikketøj, som man kan arbejde med, mens der ses film i TV. Symaskinen står i mit sy-rum og der sidder jeg ikke sammen med familien.
Pludselig kunne jeg ikke vente med at gå igang med en poncho samt ikke mindre end 2 forskellige tæpper, inspireret af et dominostrikket tæppe

samt et Triangel-tæppe, som dog nok bliver mere i retning af dette patchworktæppe.

Jeg har også fået bestilt nogle strikkebøger med tæppelapper, så jeg se at få bare et af disse projekter færdige, så jeg ikke har gang i så meget på en gang.
Og gisp – så så jeg lige i noget Geilsk strikkedesign i TV – en ærmeling – som jeg simpelthen måtte købe et strikkekit til.

Det er jo bare et ‘lille’ projekt, som jeg heller ikke kan vente med. Nu har jeg vist opbrugt ‘opstarts-kvoten’ for nye projekter for et godt stykke tid.
Som tidligere med Geilsk-strikkeopskrifter, så sidder jeg og river mig lidt i håret. Jeg er åbenbart ikke ret forenelig med disse opskrifter. Ligesom jeg heller ikke fik bestilt de rigtige farver af garn. Jeg ville have bestilt sort baggrundsfarve, pink og lime stribe-farver. Istedet har jeg åbenbart fået bestilt gråt baggrundsfarve med røde og lime striber. Jeg var også meget i tvivl om farverne, da jeg kun kunne se nogle numre – og ikke et farvenavn. Farverne ser jo forskellige ud alt efter, hvilken skærm, som man ser dem på.
Jeg bestilte for første gang en garnblanding af bomuld og uld. Her er jeg heldigvis ikke blevet skuffet. Det er virkelig lækkert at strikke med og de gode egenskaber fra begge naturfibre er bevaret og supplerer hinanden godt.