Efter at have vist min African Queen – quilt på Facebook, fik jeg en henvendelse fra en meget venlig og gavmild patchworker, der tilbød at dele noget afrikansk stof med mig, hvis jeg manglede mere stof til dronningernes kjoler. Og selvom jeg jo er blevet færdig med min quilt, så vil jeg rigtig gerne sy endnu en quilt med disse blokke, så jeg var meget interesseret i at bytte mig til afrikanske stoffer.
Nu har jeg modtaget disse skønne afrikanske stoffer og må lægge bånd på mig selv for at få nogle af de igangværende projekter færdige inden jeg starter med disse stoffer. Jeg har nemlig lige nogle projekter med dead-lines, som rykker faretruende hurtigt tættere på.
Er det ikke bare nogle skønne stoffer! Jeg har skåret nogle bali-stoffer og pakket. Nu skal jeg bare vente på, at postbutikken åbner mandag eftermiddag. Jeg håber, at modtageren synes om de stoffer, som jeg har sendt som bytte.
Jeg har desuden blevet færdig med 27 pakker hygiejnebind til teenagepigerne i Afrika og pakkerne er igår blevet sendt fra Tyskland. Det kan godt betale sig for mig at tage pakkerne med til Tyskland, hvis vi alligevel skal over grænsen. Det er nemlig tæt på halv pris af pakkeforsendelse via Post Danmark.
Du kan læse mere om mit projekt med at sy disse stof-bind til Afrika ved at klikke på linket til min hjemmeside og blog her : www.dansponsor.dk

Efter en årelang periode med skrive-blokering til sponsorbørn, så fik jeg også sendt brev til et sponsorbarn i Gambia. Det var bestemt også på tide!