Det er tid til at få nogle af de større projekter videre og måske færdige. Derfor blev arbejdet med min Afrika-quilt genoptaget. Jeg besluttede, at gøre toppen længere og har derfor syet 5 ekstra rækker. Der var ikke helt nok i den Balipop, som toppen ellers er syet af, men jeg fandt nogle stoffer, som jeg synes blander sig fint med de coconut balipop.

Der er lavet sandwich og jeg skal igang med quiltning. Men så er det, at jeg er gået lidt i stå. For jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal quilte denne quilt. Det er meningen, at den skal kunne bruges og være komfortabel og derfor synes jeg ikke, at der skal alt for meget quiltning, da det gør det færdige tæppe mere stift. Måske jeg bare skulle quilte i striber på tværs af tæppet. Ville det være nok? Jeg overvejer også noget med at quilte nogle elefant-silhuetter. Jeg har endnu ikke besluttet mig og skal nok lige tænke noget mere over mulighederne, inden jeg går igang.