Ved overgang til et nyt år er der mange, der laver et nytårsfortsæt. Jeg gør mig også nogle tanker om året der gik, og året, der kommer.
I 2012 bestemte jeg mig for at have fokus på udryddelse af mine UFO’er (UFærdige Objekter) og jeg besluttede mig dengang for at jeg skulle afslutte 2 projekter, førend jeg måtte begynde på et nyt projekt. Det gik faktisk ret godt.
Da 2013 kom valgte jeg, at det skulle blive året, hvor jeg ikke producerede nye UFO’er. Det blev ikke til så mange afslutninger af gamle ufærdige projekter, men til gengæld fik jeg heller ikke flere ufærdige arbejder. Jeg fik lært at færdiggøre mine projekter førend jeg startede på noget nyt.
Nu hvor 2014 så er begyndt, så har jeg tænkt, hvad der skulle være mit fokusområde i år og med det lager, som jeg efterhånden har af garn og stof m.v., så bliver årets fokusområde, at få brugt rester. Rester af stof, rester af garn og rester af mine andre hobby-ting.
I første omgang er jeg startet med en lille baby-aktivitetsbog.
Det er en sjov måde at få brugt sine stof-rester på. Jeg har også en del småstykker af volumenflies, som passer fint til sådan et projekt.
Jeg er dog strandet lidt i Mariehønen Evigglad. Det er en stor udfordring for finmotorikken, at få vrangsyet de støvler og vendt retsiden ud bagefter. Jeg prøver at huske på, at projekterne skal være færdige, før jeg må starte på noget nyt. Ellers bliver det vist til Mariehønen AldrigFærdig.