Det er efterhånden længe siden, at jeg har syet patchwork og jeg har et hemmeligt projekt undervejs. Til det manglede jeg noget ordentligt mellemfoer. Jeg fandt noget foer til rimelig pris og fragt gratis ved køb over 500 kr. hos Tekstil og Quilt snedkeriet og jeg havde glædet mig til at se de forskellige kvaliteter, som jeg havde bestilt. Idag ankom så to pakker derfra. Desværre var der ikke alle tingene med og jeg frygter, at de simpelthen har glemt at sende noget af det. Øv. Jeg har ringet nogle gange til det telefonnr. på siden, men der var ingen, der tog den. Derfor har jeg skrevet en e-mail og jeg venter spændt på at høre, om resten af mine varer er på vej.

Ud over det afskårne vat i metermål, så havde jeg faktisk bestilt (og betalt) for 2 queen size Warm & Natural Vat.
Mere heldig var jeg med stof indkøbt fra MS Maskinbroderi. Her har jeg de seneste år købt vare ved januarudsalg og der har jeg altid været tilfreds. Det kræver blot, at jeg skriver en mail før bestilling, da der altid er problemer med at få rabatten til at slå igennem i onlinebestillingen. Men indtil nu er det lykkedes!

Det ser heldigvis ud til, at Ditzy Donuts SWAP 2014 bliver i pang-farver og måske kan nogle af stofferne bruges dertil.
Sidst, men bestemt ikke mindst, så opdagede jeg at der faktisk er en lille patchwork-butik ikke så langt fra mit hjem! Så idag har jeg for første gang besøgt en patchwork-butik, sådan rigtigt og ikke bare online!
Det var hos Ellens Patchwork og Hobby. Jeg fik nogle rigtig dejlige stoffer til billige penge pga. januar-udsalg. F.eks. kostede en balipop normalpris 298 kr. – og januarudsalg minus 20%, dvs. knapt 240 kr. Jeg fik også en del FatQuarters – 6 stk. for 75 kr. Jeg glemte helt at få købt noget Bali-stof i metermål, men butikken ligger der nok i næste uge. Så kan det være, at jeg kigger forbi igen.
Balipops eller Jelly rolls er gode, når man har vanskeligt ved at skære, hvis man som jeg, f.eks har gigt i armene. Jeg sparer rigtig mange skære-opgaver, selvom jeg naturligvis ikke helt kan undgå at skære.