Selvom jeg har strikket dreambird sjal før, så har jeg endnu ikke strikket et dreambird til mig selv. Så jeg valgt at give mig selv en fødselsdagsgave: 300 g Kauni effektgarn EQ og så nogle sorte nøgler a 100 g. Så burde jeg være dækket fint ind til et sjal.
Jeg har aldrig før strikket af Kauni, så jeg var lidt spændt på hvordan garnet var. Vi har ingen garnbutikker i nærheden og derfor køber jeg ofte garn på nettet, hvor der er mange onlinebutikker. Indtil denne gang er jeg ikke blevet skuffet. Men en gang skal jo være den første – og det blev så denne gang.
Kauni-garnet er meget varierende i tykkelse. Ja, jeg har næsten indtryk af, at der nogle gange er 10-15-20 cm hvor der mangler en tråd – for så at være tykt og nærmest mangle snoning den næste ½ meter.
Der er også virkelig mange samlinger!
Jeg er ikke nået så mange fjer, men der har været en samling i stort set alle fjerene – og alene i den lilla fjer er jeg allerede oppe på 4 stk. samlinger.
Det kunne ellers have været sådan en fornøjelse at strikke noget til sig selv, men nu er jeg ret skuffet og irriteret over den ringe kvalitet, som garnet har. Jeg skulle istedet have brugt noget af mit vanlige garn, super soft uld – og så bare selv have lavet farveskift og filtet garnet ved samlingerne.
Jeg troede, at det ville være lettere at købe farveskiftende garn, men sikke noget møg!
Update 18.12.13 : Jeg skrev om min oplevelse til Kauni i Give og har fået tilbudt erstatningsgarn. Så kauni får lige en chance til hos mig.