Det er ikke så ofte, at jeg køber garn og opskrift sammen. Ofte ser jeg noget garn på tilbud, som jeg køber og så finder jeg en opskrift, som passer til. Eller jeg ser en opskrift eller et arbejde, som jeg får lyst til at strikke og så finder jeg noget fra mit garnlager. Denne gang har jeg længe haft lyst til at prøve at strikke nogle baby/børnebluser og jeg valgte at købe det hele sammen.
Foreløbig har jeg fået denne cardigan færdig. Da jeg selv har gravhund, så kunne jeg ikke stå for denne sjove udgave af min elskelige hund.
Opskriften har brugt hvide knapper med en sort perle syet over for at give øjne til hunden. Jeg fandt nogle små ‘øjne’ i Stof og Stil og har taget chancen og anvendt dem istedet. Der er nemlig ingen, der har kunne oplyse mig om øjne-knapperne kan tåle vask og jeg er derfor ikke sikker på, at det går godt at vaske den, da der jo er ‘hul’ indtil øjnene så de kan monteres med systing. Men så er det trods alt ikke værre end at øjnene kan tages af og erstattes af knapøjne med en sort perle.