Langt om længe er jeg blevet færdig med ‘Kringle-strik’, som satte min tålmodighed på prøve helt til det sidste. Som du kan se her, så måtte jeg strikke den om et par gange og da jeg endelig blev færdig med at strikke, så kunne jeg ikke få ærmerne monteret. Skuldersømmen sidder nemlig ikke oppe på skulderen, men forskudt ned bagpå og det drillede mig meget. Samtidig skulle ærmerne syes i fra retsiden, hvilket jeg ikke er vandt til og derfor kæmpede meget med. Da jeg endelig havde fået begge ærmer syet i og var tilfreds med sømmen, ja, så manglede jeg bare at hæfte enderne ved ærmernes start ved håndleddet.
Og ak, så opdagede jeg, at det ene ærme var blevet syet i med vrangsiden vendt ud! ARG!! Det var noget af en udfordring at få ærme-sømmen pillet op igen uden at ødelægge noget af strikketøjet. Da var jeg godt nok træt af den bluse!

Men nu er den færdig og jeg er blevet tilfreds med resultatet.