Uha, nu brød jeg min egen regel om ikke at starte på flere projekter førend 2 projekter var afsluttet. Jeg er endnu ikke færdig med Kringle-blusen, og heller ikke med mit senest påbegyndte dobbeltstrikkede halstørklæde. Jeg faldt bare lige pladask for Tobi-tørklædet. Og da jeg for nylig købte noget af Soya garnet i netto, så var jeg straks klar til at gå i gang.
Selvom tørklædet er virkelig let og hurtig at strikke, så skulle jeg dog lige udfordres lidt undervejs. F.eks. gik det ret hurtigt op for mig, at jeg nok havde lige knapt nok med de 2 ens farveblanding-garner, som jeg havde. Derfor blev jeg nødt til at modificere opskriften lidt. Samtidig blev det ikke helt så pænt ved farveskift fra det ene nøgle garn til det andet.
Jeg valgte derfor at vinde noget af det andet garnnøgle op og bryde garnet, hvor det passede farvemæssigt til det første garnnøgle.
På trods af, at jeg havde startet aflukning i tørklædets side allerede ved det første garnnøgle, så viste det sig alligevel, at jeg ikke havde nok garn og 5 cm før tørklædet var slut, ja, så var garnet også slut. Til alt held havde jeg dog nogle nøgler af samme Soya garn, men med anden indfarvning og farvespil. Ved at vikle ind i nøglet til det havde en lignende farve, så lykkedes det alligevel at få et resultat, som jeg er godt tilfreds med.