Det er et helt fantastisk vejr i øjeblikket. Sol og temperaturer lige under 20 grader. Det er noget, som også vores vindruer kan lide.
Det er ligegyldigt, hvordan vi behandler/klipper denne vin, så er der et væld af druer hvert eneste år. I år er druerne endog endnu større og mere søde end de plejer at være.
Vinteren føles langt væk på en dag, som denne skønne efterårsdag. Alligevel er jeg gået i gang med endnu et dobbeltstrikket halstørklæde. Denne gang i Rustik garn fra Netto.
Det er lidt spændende at se, hvilke farver, der kommer til at være sammen og hvor langt de enkelte farver kommer til at række. Garnet er spundet ligesom nogle effektgarner er, dvs. nogle gange løst og andre gange fast. Det giver en struktur i det færdige arbejde, men er samtidig også lidt af en udfordring, når man strikker dobbeltstrik, især, hvis begge garnnøgler er løst spundet på det ‘samme sted’ i strikkearbejdet. Jeg elsker, at strikke med det farveskiftende garn og jeg var heldig at købe de sidste 4 nøgler rustik garn i ‘min’ Netto. Forhåbentlig er det nok til et halstørklæde.