I de perioder, hvor jeg har haft det værst i albuerne, da har jeg endelig fundet noget, der virker bare lidt smertestillende: Kinesiotape. Det føles som et helt mirakel, når man har prøvet utallige andre ting uden nogen effekt.
Den seneste uge har været noget af en udfordring mht. til bla. nakkesmerter og migræne. Migrænen har betydet spændinger i kroppen og forværring af nakkesmerterne og sådan starter en ond smertecirkel. Det er ret smertefuldt bare at sidde op og derfor har jeg kigget lidt på internettet om der var noget om nakkesmerter og kinesiotape. Heldigvis har jeg en datter, som er ret hjælpsom med kinesiotapen. Tape, saks og denne video vil forhåbentlig gøre aftenen lidt lettere at komme igennem.
https://youtube.com/watch?v=IiJx4a1cxRk%3Ffeature%3Dplayer_detailpage
Update 1½ time senere: Yes! Det virker! Jeg opdager, at jeg nærmest har holdt på vejret og nu kan jeg begynde at trække det igen og slappe lidt af i ryg, nakke og skuldre. Måske er der alligevel noget, der kan afhjælpe følgevirkningerne af Whiplash.