Jeg faldt over en stafet, der havde været i bloglandet og selvom jeg ikke er deltager i denne stafet, så kan jeg godt lide ideen om sjov og reflektion, som jeg også synes, at det er. Det passer vist meget godt til sommerens sidste dag, for i morgen starter efteråret jo.

Morgenens nedtur:
Da jeg gik forholdsvis tidligt i seng i går aftes (22.30) var kroppen helt ødelagt i morges (kl. 7.30). Prøver stadig at tage mig sammen til at komme i bad og få tøjet på. Blev mindet om, at efteråret, som fremelsker gigtgenerne, er ved at være på vej.
Morgenens optur:
Manden lavede juice, da jeg var kommet op og ud i stuen.
Udenfor mit vindue:
Ser det efterårsagtigt, koldt og ikke særligt indbydende ud. Ungerne har lavet æblemos ud over hele græsplanen ved hjælp af de nedfaldne æbler og crocket-køller!
I mit fjernsyn kører:
Godmorgen TV i ring.
Jeg vil til at høre:
vanddråber, der kommer ud af bruseren
Mit tøj er:
lagt frem på badeværelset og klar til at tage på efter badet.
I dag vil jeg nå:
At bage rugbrød og sortere lidt af stoffet i stuen. Forhåbentlig få ungerne til at rive æblemosen sammen, så græsplanen igen kan ligne græs.
Men jeg vil hellere:
Afholde film-maraton i sofaen!
I min vindueskarm:
Står der nogle alt for misligholdte planter.