Da jeg tidligere har opdaget, at den hemmelige ingrediens faktisk er SMØR, så måtte jeg lige prøve, hvordan det egentlig laves.

Og det er virkelig nemt! (men dyrere end alm. købesmør,så ikke her, at man bliver millionær ved at gøre-det-selv).

Barnelærdommen sad lidt fast endnu – og jeg gik igang med at piske noget fløde, der var tilbage fra Nikolais fødselsdag (overskydende fløde fra den varme chokolade med flødeskum). Det er bare at blive ved med at piske på høj hastighed – indtil fløden skiller i smør og kærnemælk. Derefter brugte jeg min finmaskede si og siede kærnemælken fra. Tilsatte lidt salt – og vupti – dejlig smør, som Nikolai og hans ven indtog sammen med undertegnede i en bagekartoffel.

Så nu har jeg også prøvet det smiley

og når vi nu er i gør-det-selv-humør, så skal der også laves påskeklip til flødekartonen, så den er klar til at så karse i.