I øjeblikket prøver jeg (igen) på at få afsluttet nogle af mine påbegyndte sy-projekter. Og den første (eller 2. ) som jeg nåede til, det var en taske til sy-ting. Den blev påbegyndt for nogle måneder siden, men gik lidt i stå, da jeg synes, at den manglede en form for afstivelse. Jeg havde godt nok fulgt syvejledningen, men enten var mit stof eller mit pladevat for ‘slasket’. Jeg kunne derfor hurtigt se, at tasken ville ‘falde sammen’, når den engang blev færdig. I håbet om at komme på en eller anden ide med tiden, så lagde jeg den halvfærdige taske væk.

Men desværre dukkede der ikke nogen fantastisk ide op, så nu valgte jeg at sy tasken færdig i den ‘slaskede’ udgave. Og den er godt nok slasket! Også endnu mere end jeg havde forventet.

Derfor søgte jeg på nettet om afstivning af tasker, og så faldt jeg over denne inspirerende hjemmeside: at-skabe-er-at-leve

Her kan man finde sjov inspiration og vejledning til bla. slik-papir-tasker! Smykker af papir og cykelslanger!

Jeg fandt til gengæld ikke ud af, hvordan jeg kan afstive tasken, så den er stadig ikke helt færdig, men mangler nu kun hankene!