Nu hvor jeg har fået lavet min egen udgave af opskriften på kjole med bærestykke, så fik jeg lige lavet en orange udgave. Kjolen er appelsinfarvet og jeg har noget stof, som jeg vil bruge til et par bukser, der passer lige til denne kjole. Stoffet er en orange udgave af det stof, som jeg brugte til det andet babysæt, så de to sæt kommer til at passe sammen.

Jeg overvejer en 3. og en 4. udgave af denne kjole. F.eks. kunne jeg tænke mig en hæklet udgave, der var hæklet frem og tilbage i hele kjolen, dvs. inkl. bærestykket. På den måde kan der laves nogle bånd eller knapper, så kjolen ikke skal trækkes over hovedet. Det er ikke alle børn, der kan lide det. Ligeledes kunne det også blive til en strikket udgave. Det ville jo være vildt nemt at få lavet nogle, da de kunne strikkes rundt på rundpind!