Min skønne niece venter sig og scanningen har vist, at det skal være en dreng. Så endelig kan vi begynde at producere nogle babyting i den ‘rigtige’ farve. Det har længe ligget i baghovedet, at jeg da også måtte prøve denne ‘Baby surprise jacket’ (baby overraskelses-jakke), som jeg har set i så mange dejlige udgaver.
Jakken er strikket i et stykke og foldes til sidst, så det bliver en jakke, hvor kun ærmerne skal syes sammen for oven. Ikke meget montering ud over knapperne. Lige noget for mig!
Min den første jakke (ja, for den jakke er da virkelig så vanedannende, som andre har fortalt!) er ensfarvet. Her og her kan du se nogle andre eksempler på jakken, når den er strikket i striber.


Og i mellemtiden er familien blevet forøget med en skøn pige i en anden gren af familien, så det blev også lige til en lyserød udgave i bomuld.