Så fik jeg startet med nogle blokke til min Disappearing 9-patch I Spy-quilt. Lapperne er 10 x 10 cm og igår modtog jeg nogle af de blokke, som jeg har byttet med i facebookgruppen. Forhåbentlig modtager jeg fra 3 andre sy-glæde kvinder i løbet af den næste uge.

Og ja, jeg er klar over, at en blokkene nederst i billedet vender forkert. Heldigvis er blokkene ikke syet sammen. Jeg syr først sammen, når jeg har alle blokkene. Indtil da leger jeg med de forskellige placeringer. Der er 36 færdige blokke og jeg har gættet på, at jeg skal bruge 10 x 14 blokke, dvs. 140 stk. Der mangler så kun 104 stk! Hvis ikke der er flere, der vil bytte blokke med mig, så kommer det da til at vare nogle år inden jeg får det færdigt!

Du kan se, hvordan man syr Disappearing 9-patch blokke her, og hvordan de efterfølgende kan samles på mange forskellige måder :

http://www.traceypereira.com/2010/12/tutorial-disappearing-9-patch.html

Jeg ville ikke bruge mine fine lapper, så jeg forsøgte først nogle blokke i ensfarvede stoffer

Inden jeg gik i gang med at bruge af de fine lapper.

Så skal de bare skæres igennem.

Det var altså nemt.