Min dejlige niece, Tanja, besøgte mig i sidste uge. Det er hun rigtig sød til. Tanja er begyndt at lave håndarbejde, dvs. sy, strikke m.v. Så vi talte om det nye katalog fra Stof og Stil. Der fik jeg øje på noget rigtig sødt bomuldsstof med gravhunde og selvom det var lyserødt, så måtte jeg bare forbi og købe sådan noget stof.

Foreløbig er det blevet til en ny madras til Vaks’s transportbur. Den tidligere madras blev bidt i stykker, mens han var hvalp og i mellemtiden har han måtte ‘nøjes’ med et almindeligt hundetæppe. Vaks er 12 år og kan vel dermed betegnes som pensionist. Så det var tiden at blive lidt forkælet og ligge lidt mere blødt med de ‘gamle knogler’.

Der er fleece på bagsiden og quiltet meget stort, for at madrassen skulle være ekstra blød. Quiltningen dominerer desværre ret meget på denne måde, så motiverne på stoffet går lidt tabt.

Men det ser ud til, at madrassen er godtaget af modtageren, og det er jo det vigtigste.

Familiens 5. medlem i sit transportbur, med den nye madras.