De seneste uger har jeg brugt det meste af min energi og tid på at sy hygiejnebind til teenagepigerne i Uganda. Som du kan læse her, så er det blevet til 32 pakker bind. Det har været mere og mere vanskeligt at hamre trykknapperne i pga. mine gigtarme og 2 x tennisalbuer. Derfor søgte jeg efter en anden løsning til at knappe bindene sammen. Og jeg fandt KAM-knappresse hos Funkjogging.dk. Samtidig var jeg (og pigerne i Uganda) så heldige, at indehaveren Mie sendte ekstra materialer med til bindene.

Tusind tak til Mie og www.funkjogging.dk for støtten!

Nu skal jeg i gang med at lære knappressen at kende.

Der findes heldigvis hjælp på nettet.

https://youtube.com/watch?v=6XgKpJrqLUs%3Ffeature%3Dplayer_detailpage

Der er også hjælp at hente på producentens hjemmeside.

Men først skal jeg lige have vasket det lækre bambusfleece, så det er klart til at blive klippet og syet til hygiejnebind.