Jeg har ikke fået syet så meget de seneste uger, da kroppen driller. Desuden har jeg valgt, at flytte syværelset fra kælderen og op i stueetagen, da jeg har vanskeligt ved at gå op og ned ad trappen. Nu er efteråret også kommet og det bliver tidligere mørkt, så man må nyde det sollys, der er!

Det er under kraftig overvejelse, at påbegynde noget hækling inspireret af Natalie Pepe. Mindre hækleprojekter, der samles undervejs eller til sidst. Så kan jeg arbejde på projektet både ude og hjemme – uden at skulle medbringe så meget.

Der er en lille smagsprøve på hendes ting her.

Og en opskrift på hæklede blomster her hos Drops.

Eller en opskrift, der kræver lidt engelsk kundskaber her.

og en ret god video-instruktion her:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

og en video, der viser opskriften på blomster, der ikke er helt så ‘flade’ her:

<!–
WriteFlash('’);
//–>