Jeg er gået med på bølgen med Hannes patchwork sommer DHU 2012. Det er virkelig en stor udfordring af finde stof til noget, når man ikke ved, hvad man laver! Jeg har hentet stof op fra kælderen – og hentet mere stof – og så lidt mere – indtil hele gulvet lignede et patchwork-gulvtæppe! Farvevalget var svært og jeg kom derfor i tanke om en hjemmeside, som jeg tidligere har haft meget glæde om i forbindelse med mit digiscrap. Det var en hjemmeside, hvor man kunne vælge en farve med et museklik – og derefter foreslog hjemmesiden nogle forskellige farvetemaer. Det var både farvetemaer med kontrastfarver, komplementærfarver osv. Men desværre kunne jeg ikke huske, hvad hjemmesiden hed. Heldigvis fandt jeg nogle sider, som også kan give inspiration til farvevalg og farvetemaer.

http://www.design-lib.com/color_tool_schemer.php

http://www.colorschemer.com/online.html

Der er sikkert mange flere lignende hjemmesider, og muligvis også nogle, der er bedre end de ovennævnte, men det var de bedste, som jeg lige kunne finde. Det er vældig sjovt at prøve nogle af farvesammensætningerne af. Prøv selv!