Så blev jeg endelig færdig med topstykket fra Geilsk. Jeg måtte trevle noget op igen, da opskriften ikke var særlig tydelig, men det er jeg ved at vænne mig til fra Geilsk. Til gengæld er de opskrifter, som jeg har prøvet derfra, udformet således, at der ikke er særlig meget montering. Typisk er der anvendt rundpinde til hele arbejdet, og der er derfor kun lidt trådender, der skal hæftes, når man er færdig med at strikke. Det kan jeg rigtig godt lide, da jeg ikke er specielt god eller tålmodig til at sy strikketøj sammen!

Mit topstykke ser sådan ud:

Og lige nu er trøjen blevet vasket og ligger til tørring/pres i et stort håndklæde. Så tror jeg, at den glatter sig og bliver fin.

Så er jeg klar til at starte noget nyt op i morgen, hvor det er Kristi Himmelfarts dag. Hmmm Hmmmm – eller måske se at få fortsat i nogle af mine igangværende syprojekter! Eller afsluttet nogle af de mange andre strikke/hækle projekter, som fylder lidt – både mentalt, men også fysisk i mit syværelse!