Før jul, så lykkedes det mig endelig at finde de skåle med vinge, som jeg så længe hav ønsket mig. Altså de skåle, som Mette Blomsterberg bruger i sine TV-udsendelser. De røg på ønskelisten igen sidste år og jeg var så glad over at have et link, som jeg kunne skrive ved. Min husbond var så sød at købe skålene online til julegave. Stor var vores overraskelse, da de mindste skåle, som jeg nogensinde havde set, dukkede op med posten. De var nemlig ikke meget større end en lille tændstikæske!

Stor var min glæde derfor, da jeg fik øje på dem på Mettes egen hjemmeside og onlinebutik. Desværre blev glæden hurtigt til skuffelse, da alle udgaver af skålene er totalt udsolgt. Jeg kan blot håbe, at skålene måske kommer igen inden julen 2012…

Til gengæld har jeg nu fået diverse dele til et nyt hverdagsstel, og jeg mangler sådan set bare mangler disse kuvertskåle, som man tidligere kunne få hos skiftselv.dk, men tilsyneladende nu er fjernet