Nogle dage kan det godt være vanskeligt at finde noget godt at se i TV. Så faldt jeg lige over ZDF, der havde et madprogram, der mindede om TV3’s masterchef. Her så jeg hvordan der blev fritteret glasnudler til at pynte en suppe.

Glasnudlerne blev fritteret i en gryde med lidt olie og straks derefter lagt på et stykke sugende papir og drysset med lidt salt. Det gik meget stærkt, for glasnudlerne poppede op ligesom popcorn.

Efter sigende, så smager de friterede glasnudler ikke rigtig af noget, hvorfor de blev drysset med lidt salt. Til gengæld er de yderst dekorative og det har jeg bare lyst til at prøve. De kan vist godt være lidt vanskelige at finde, så jeg må vente med at stille min nysgerrighed med hensyn til fritterede glasnudler.

Man kan vist også bruge risnudler til at få samme sprøde pop-up effekt:

<!–
WriteFlash('’);
//–>