Så blev jeg færdig med min stryge-skære-tegne-og-design-mappe.

Materialerne har jeg købt hos Hannes.

Der følger en vejledning med, som jeg dog alligevel ikke brugte. Jeg kunne simpelthen ikke nænne at lime min skæreplade fast, idet jeg ikke kunne vælge om jeg skulle have centimeter-siden eller inches-siden oppe. Jeg bruger begge måleenheder.

Istedet valgte jeg at lime mikrofleece på den side, hvor skærepladen skulle have siddet. Så nu har jeg min egen lille ‘design’-plade med. Når jeg har skåret delene, så kan de samles på mikrofleecen, hvor de bliver siddende til jeg skal bruge dem. Sandpapiret på den modsatte side sikrer, at stoffet ligger fast, når man skal overføre og tegne mønster på det.

Da skærepladen nu sidder løst, så har jeg lavet en elastik, som sættes på mappen, når mappen skal transporteres. Så falder skærepladen ikke ud.

Ydersiden af mappen er monteret med thermolam, så jeg kan åbne den og bruge den som et lille strygebræt.

Så nu kan jeg det hele og har mulighed for let at transportere min ‘arbejdsplads’ med mig.