Hanne Wallendorph har skrevet en bog, der hedder Free Style Quilting Patchwork. Den bog har jeg i øjeblikket lånt med hjem fra biblioteket. Det er en helt fantastisk inspirerende bog, som jeg ønsker mig rigtig meget. Bogen er desværre ikke til at opdrive nogen steder, hverken ny eller brugt. Foreløbig må jeg glæde mig over, at jeg har bogen til rådighed og jeg derfor blev inspireret til denne måtte til teressedøren. Uden at have målt, så er det lykkedes at lave måtten, så den passer ret nøjagtigt til døren.

Så er der bare at huske de 5 F’er, som Hanne præsenterer i bogen:

1 Find stof
2 Fingerpres et lille sømrum
3 Fastgør med quiltepistol
4 Fastsy
5 Fyld fladen med Free style quilting

Vaks blev ret hurtigt glad for måtten, så jeg måtte bære ham væk 3 gange, før det lykkedes at få de ovenstående fotos – uden hund.