Jeg fandt en sød og hjemmelavet sutteklud på nettet, som jeg fik lyst til at sy selv.

http://www.sewzannesfabrics.com/sewalongs.php?display=sewalongs_unique&id=9

Og ja – jeg ved godt, at mine udgaver ikke ser sådan ud. Sådan er det altid. Jeg kan ikke finde ud af at følge en opskrift.

Nikolai testede ‘nusse-evnen’ på min første sutteklud (til højre på foto). Det var altså kun fødderne, der var gode at nusse med! Derfor lavede jeg en blanding af sewzannes udgave og en kanin fra en bog af Anne-Pia Godske Rasmussen: Liv i kludene – sy, quilt og appliker. Jeg elsker hendes designs og små søde projekter! Kaninen blev straks godkendt: Den havde gode ‘nusse-ører’. Nå – men her kommer de så:

Der findes rigtig mange søde nusseklude og sutteklude. Søg evt. efter ‘blankie’.

Kroppen er syet af bomulds-flonel købt i Fjølners online shop: http://www.fjoelner.dk/

Kanin-hovedet er syet af en tilbuds-rest syntetisk ruskind, som jeg havde liggende. Det er superblødt. Jeg må holde øjnene åbne for nogle lysere farver.