Jeg er igang med at sy nogle grydelapper med lomme inspireret af denne vejledning. (De færdige grydelapper kan ses her.)

Da jeg nåede til quiltningen, så var mine fingre og hænder lettere brugte, så jeg prøvede at søge information om quiltning på symaskine. Det ville mine hænder være ret glæde for. Jeg fandt nogle rigtig gode videoer, som jeg gerne vil dele her:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

<!–
WriteFlash('’);
//–>

<!–
WriteFlash('’);
//–>

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Det her er bare de første 4 tutorials om pyntesyning, men Patsy Thomson har foreløbig lavet 22 mini-instruktioner, der er utrolig inspirerende. Jeg har i hvert fald fået mod på at prøve min symaskine og min finmotorik af sammen!

Jeg vil dog røbe, at det med fri maskinsyning overhovedet ikke er så let, som det ser ud til i videoerne!