Jeg er medlem af den bedste patchworkgruppe på nettet – Patchwork for alle på Facebook. Selvom man skal være facebook-bruger, så vælger jeg alligevel lige at henvise til linket her. Gruppen er en åben gruppe, dvs. alle brugere kan se og lade sig inspirere – uanset om de er medlem af gruppen eller ej.

Der er så mange søde og hjælpsomme medlemmer. Det er fantastisk, at der altid er en eller flere klar med råd og vejledning. Desuden vælter det frem med fotos og utrolig dejlig inspiration til store og små patchwork projekter.

Ud af denne gruppe skyder en gang imellem nogle nye grupper. I øjeblikket har jeg tilmeldt mig en dansk gruppe for ‘Farmers Wife quilt’. (Denne gruppe er en lukket gruppe) Jeg kender ikke så meget til det endnu, men blev ret lokket af ord som: sy i fællesskab, bruge sine rester m.v.

Og nu er jeg i gang! Da projektet (forhåbentlig) bliver så stort, så har jeg lavet en katagori for sig, selvom det jo egentlig hører under min Patchwork håndsyet. Det er mit håb, at jeg når længere med denne quilt – end jeg gjorde med min Baby Jane (reproduktioner af Dear Jane), fordi jeg denne gang har andre, som jeg kan ‘sy sammen med’. Nu må vi se.