Jeg synes, at det er dejligt at have nogle forskellige små projekter, hvor man kan øve nye teknikker. Derfor er jeg altid på udkig efter sådanne egnet-til-små-projekt-ting.

Det er min opfattelse, at man ikke kan få for mange bøger, så jeg har selv en masse. Og jeg læser også i dem. Meget gerne i flere bøger på een gang. Og så mangler jeg altid bogmærker. Masser af bogmærker. Det er ligegyldigt, hvor mange bogmærker, som jeg har lavet i tidens løb, så mangler jeg altid bogmærker! (Gad vide, hvor de alle sammen egentlig bliver af?)

Bogmærker er ofte af papir, men de kan selvfølgelig også syes. De er faktisk perfekte til at øve sy-teknikker på. Det gør jo ikke noget, at de ser perfekte ud – for med et bogmærke, der er brugsværdien stor alligevel.

Maria kommer med både eksempler og vejledning på syede bogmærker på sin blog All Momas Quilt, hvis man mangler nogle ideer til design.

Et af mine første bogmærker blev til Nikolai, der i øjeblikket er vild med smølfer og ved at lære at læse i børnehaveklassen. Det inspirerede til dette bogmærke.