Familiens yndlingsret i øjeblikket er Spaghetti med kødboller.

Ingredienser til kødboller:
500 g hakket svine/kalv
1 løg
1 spsk mel
1 æg
½ tsk cayenne peber
½ tsk paprika
1 tsk tomatpure
1 fed hvidløg
hakket frisk basilikum
2 tsk salt
friskkværnet peber

Ingredienser til sauce
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk hakket basilikum
½ tsk cayennepeber
2 dåser hakkede tomater
2 tsk sukker
1 tsk groft salt
½ dl piskefløde

Tilbehør:
Spaghetti

Rør ingredienserne til kødbollerne sammen og form herefter farsen til boller og brun dem på panden.

Svits løg, hvidløg, cayennepeber i en stor gryde til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater og basilikum, salt og sukker og lad saucen koge ved svag varme under låg ca ½ time.
Imens sættes vand over til spaghetti. Mens spaghettien koger, så gøres saucen færdig således: Tilsættes fløden og når kødbollerne er færdige tilsættes disse og simrer med i ca. 10 min. til spaghettien er færdig.